Programma

12 jaar Schepdaal Feest

Wat in 2008 begon als een kleinschalige activiteit is nu uitgegroeid tot een groot evenement.

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 dompelen we het centrum van Schepdaal opnieuw onder in een bruisend bad van gezelligheid en ambiance voor jong en oud.

Met 12 jaar Schepdaal Feest willen we terug wat nieuwigheden in onze 3-daagse pompen.

Tradities zijn er niet meteen om met het badwater weg te gooien. Daarom houden we met fierheid de sterkhouders graag in het zadel. Zo kan je op het marktplein bij de start van de jaarmarkt genieten van een lekker ontbijt en zijn er onder andere de prijskampen die doorgaan ter hoogte van de Geraardsbergestraat/Dreef.

 

Voor de tweede keer op rij organiseren we de Rommel- & Antiekmarkt dat ter hoogte van de beestenmarkt (Dreef) mooi in het parcours verwerkt wordt. Hopelijk komen er veel enthousiastelingen hun goederen te koop aanbieden en kunnen we zo ook de Emiel Eylenboschstraat vullen met leuke rommelmarktkraampjes.

Zang  en ambiance mag niet ontbreken met als knaller op vrijdag "A-Meezing-Café" en "50 tinten bier". Op zaterdag en zondag passeren o.a. Sam Gooris, Pipo en Pipette en veel meer.

De kindermarkt is ondertussen uitgegroeid tot een heuse kinderstraat waarbij zoon- of dochterlief op zondag zijn/haar spulletjes kan verkopen.

U komt toch ook!

Download hier de feestwijzer

© 2017 webmaster Robrecht Geeroms   |  info@schepdaalfeest.be       

  • Facebook Clean