top of page

dé DJ's van 50 TINTEN BIER

1.jpg
Loubass is de opener van 50 Tinten Bier 2019 en we denken dat hij de perfecte kandidaat is! Je kon hem al op tal van fuiven zien afgelopen jaar en ook daar drukte hij zijn stempel! We kijken er naar uit om dit Schepdaals Talent op ons podium te verwelkomen.
 
T Faut Kollektief is terug van weggeweest en de perfecte afsluiter van ons evenement! Ze deden eind vorig jaar hun comeback en zijn helemaal klaar om het laatste anderhalfuur de beste schuurplaatjes te spelen!
De Schepdaalse trots... Dag en Jonna ;-)
2.jpg

BryanMG is de sensatie van dit moment, met zijn miljoenen streams op spotify heeft hij zijn ticket op onze affiche te pakken. Deze jongeman uit Gent is met zijn hits Bouge Ton Derriere, Felicia & Hard 2 Get in de hitlijsten geschoten alsof het niks is!

3.jpg
4.jpg

Alpha Party is een uur feest & plezier en dat hebben ze vorige editie ook al eens bewezen! Ze hebben in het verleden onder meer al op Tommorowland, Hype-O-Dream, Jospop en zijn dus helemaal klaar om ons plein in vuur & vlam te zetten.

5.jpg

DJ Vega is welbekend van het hiphop-kollektief Stikstof en heeft hiermee vorige zomer heel de Benelux plat gespeeld! DJ Vega mixed de beste hiphop platen van vroeger en nu door elkaar. Niet komen kijken naar DJ Vega is net zoals bier zonder schuim!

6.jpg

Milli alias 808milli is een Nederlandse producer die samenwerkingen heeft met Jacin Trill, Joost, Bokoesam en nog veel meer. Hij komt speciaal voor ons van uit Hoorn (NL) om ons een uur te vermaken!

Yung Mavu is wereldbekend door zijn hit 'Black Magic' na zijn hit was het wat stil voor hij een nieuwe track maakte maar vanaf dit jaar neemt hij muziek terug serieus! Zijn EP 'Hi, I'm Pierre' was zijn echte debuut een feit. Yung Mavu stond deze zomer al op de Lokerse Feesten en we zijn blij hem te verwelkomen op 50 Tinten Bier 2019!

7.jpg
8.jpg

K1D is de koning van de moshpits en dat bewees hij ook al eens op Pukkelpop! Met zijn EP 'Lonely Hours' is zijn jaar zeker geslaagd. Hij heeft in ieder geval al genoeg ervaring als hypeman van Woodie Smalls maar staat nu solo op festivals als Woo Hah, Fire Is Gold..! We kunnen niet wachten op 30 minuten vuur van eigen bodem!

bottom of page