Zaterdag 14 september 2019

93ste jaarmarkt

De jaarmarkt van Schepdaal is één van de oudste jaarmarkten van het Pajottenland. Sinds mensenheugenis staan de dieren (paarden, koeien, schapen, geiten, pluimvee,...) centraal en worden er prijskampen georganiseerd.

Naast de vele dieren tref je dit jaar ook landbouwvoertuigen aan en organiseren we voor de kinderen een 'Beestige Straat'.

Uiteraard mogen de vele marktkraampjes en de kermis niet ontbreken.

09u00 - 14u00: Jaarmarkt met marktkramers langs het parcours

09u00 - 00u00: Kermis 

Jaarmarktontbijt

In de tent op het marktplein van Schepdaal kan je komen ontbijten. Een rijkelijk gevuld buffet met verschillende broden, kazen, vlees, yoghurts,... koffie, thee, melk, choco,... wordt voor een democratische prijs aangeboden.

08u00 - 11u00: Ontbijt

Voor de tweede keer op rij

Dit jaar organiseren we voor de tweede keer een Rommel- & Antiekmarkt. Particulieren die hun goederen wensen te verkopen kunnen zich inschrijven via onze website (zie: inschrijvingen).

Kinderen die graag eens dicht bij de dieren willen komen kunnen dat doen op onze kinderboerderij ter hoogte van de kerk.

09u00 - 14u00: Rommel- & Antiekmarkt

09u00 - 14u00: Kinderboerderij

Oldtimers + Trikers

Op de trappen van de kerk staat een tentoonstelling opgesteld van oude voertuigen en Trikers. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen hoe de mensen zich vroeger een weg baanden van thuis naar hun werk.

09u00 - 14u00: Openluchttentoonstelling

Optredens op het feestplein

Reeds 3 jaar kiezen we voor een open plein waar je centraal op de markt de optredens kunt volgen. Ook dit jaar is dit niet anders.

Tot 18u00 = gratis inkom.

De artiesten die dit jaar komen optreden vind je terug bij 'Artiesten' of klik door naar onze feestwijzer bij 'Programma'.

© 2017 webmaster Robrecht Geeroms   |  info@schepdaalfeest.be       

  • Facebook Clean